Pudding Chia z Liofilizowanymi Borówkami

2018-02-25
Pudding Chia z Liofilizowanymi Borówkami
Pudding chia na mleku kokosowym z borówką liofilizowaną to bardzo efektowny i prosty deser, który nie zajmie dużo czasu ale warto zrobić go z dłuższym wyprzedzeniem przed planowaną konsumpcją. Przenikający się smak mleka kokosowego ze słodką, zdrową borówką jest naprawdę genialny. Przepis można wykonać z dowolnym, ulubionym liofilizowanym owocem. Pudding chia polecany jest jako zdrowe śniadanie osobom na diecie, ze względu na małą zawartość kalorii, a dużą błonnika, który zapewni uczucie sytości.

Pudding Chia z liofilizowanymi borówkami

Składniki:
- 100 ml mleka kokosowego
- 3 łyżki nasion chia
- 30 ml mleka kokosowego skondensowanego
- 1 łyżka liofilizowanej borówki w proszku
- 1 łyżeczka miodu
- owoce borówki i inne jagody do dekoracji







Pokaż więcej wpisów z Luty 2018
Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką dotyczącą cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.
Zamknij
pixel